Bestig forskellige jobpositioner med businesscoaching

11 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er lidt en gammeldags opfattelse, at man uddanner sig til noget bestemt her i livet, og så bliver man ved den last resten af livet og måske endda på den samme arbejdsplads, indtil man skal på pension.

For det første er mange mennesker nu om dage længe om at uddanne sig, og der er kommet så mange forskellige uddannelsesformer til, at det kan være en svær jungle at finde rundt i.

Man kan også kombinere så mange forskellige fag og retninger, at man kan besidde forskellige poster, når man kommer ud på den anden side af uddannelsessystemet og skal til at fungere på arbejdsmarkedet.

I gamle dage var det meget én til én med den metode, men nu er det blevet mere flydende, men derfor kan man stadig ende med at låse sig fast i systemet.

Businesscoaching hjælper dig til at begå dig på mange fronter

For man kan stadig komme til at sætte sig lidt fast i en opfattelse af, hvor man fungerer på arbejdsmarkedet, for der kommer fokus på at tjene penge, tage sig af familien og huske at holde fri, når man kommer hjem.

Der er måske ikke tid til at fokusere på karrieren på samme måde, som da man var ung, hvorfor man nu egentlig sigter efter noget jobsikkerhed og en god arbejdsplads, så man kan forsøge ens familie.

Men når der så er gået noget tid med den indstilling, så bliver man måske fyret, og så er der ikke så meget at gøre, fordi man ikke har fulgt med tiden, og man er ikke så attraktiv på jobmarkedet længere.

Med businesscoaching kan man blive sammensat på ny og se sig selv i nyt lys med ens kompetencer og formåen, og man kan blive “programmeret” til at kunne mere end bare at være ansat i én position.

Flere Nyheder