Betonelementer til dit byggeri - find dem online

Er du entreprenør eller byggeleder, og ønsker du at entrere med en virksomhed som kan levere beton elementer i høj kvalitet? Så kan du med fordel kontakte Præfa Betonelement.

Hvem er Præfa Betonelement?

Præfa Betonelement er en virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for ordre produktion af beton elementer. Virksomheden Præfa Betonelement har gennem disse fire årtier oparbejdet en solid kundeportefølje, som har glæde af de dygtige medarbejderes faglige kunnen og professionelle ekspertise.

For Præfa Betonelement er målet at tilføre kundernes byggeri merværdi i form af helstøbte og skræddersyede løsninger. Uanset om du er udvikler eller entreprenør, vil Præfa Betonelement kunne indgå i et samarbejde med dig omkring leverancer af element løsninger i bedste kvalitet.

Præfa Betonelement sætter høje standarder for den håndværksmæssige kvalitet, og beskæftiger derfor udelukkende dygtige og engagerede medarbejdere i såvel konstruktions og produktions afsnittet som i salgs afdelingen, bogholderiet, administrationen og kvalitets kontrollen. Derfor kan du være 100% sikker på en tilfredsstillende leverance fra idé til færdigt produkt, når du vælger at samarbejde med Præfa Betonelement omkring dit bygge eller anlægs projekt.

Hvilke beton elementer kan Præfa Betonelement levere?

Hos Præfa Betonelement kan du bestille præfabrikerede beton elementer til såvel landbruget som til erhverv og industri samt alle former for bolig og anlægs byggeri. Præfa Betonelement projekterer som udgangspunkt samtlige beton elementer ud fra faste standarder, men sørger samtidig for at tilpasse disse til det enkelte projekt. Når du køber beton elementer fra Præfa Betonelement, er du sikret en solid kvalitet, idet samtlige beton elementer er certificeret af Dancert i henhold til gældende standarder. Beton elementer fra Præfa Betonelement så som facade elementer, skillevægs elementer, sandwich elementer, bagvægs elementer leveres i miljøklasserne passiv, moderat og aggressiv, og med el indstøbninger tilpasset det enkelte bygge projekt.

Du kan læse meget mere om beton elementer fra Præfa Betonelement på praefa.dk