Bliv grøn med et BMS anlæg

Bliv grønnere - og ikke mindst bedre

Ja, de to ord lyder næsten for gode til at være sande. Men den er god nok! Med et BMS-anlæg kan din virksomhed nemlig gå i det grønne fodspor på nogle af de store koncerner. Det er ligemeget, hvor lille din virksomhed er – et grønt miljø er i vore alle sammens interesse. 

... og hvad er det så lige, sådan en fætter kan klare?

Det er måske næste tanker, du står overfor; hvorfor er et BMS anlæg så fedt, og hvad er det lige præcis, det kan spare mig for? Det kan selvfølgelig spare dig for en masse penge, som oftest er i de fleste virksomheders hensigt - men i dette tilfælde bidrager det også til mere sund og grøn energi. 

Så et BMS anlæg kan ikke blot spare dig for en masse kroner om året, fordi du automatisk opnår en energibesparelse - men også sikre dig et sundere indeklima, som også er godt for dine ansatte og internt i hele virksomheden. 

 

... og hvordan gør et BMS anlæg så lige det?

Også et udemærket spørgsmål. Et BMS anlæg kan klare alle disse ovenstående faktorer, fordi dét et BMS anlæg kan, det er at overvåge. 

BMS står for Building Management System og er rent faktisk et navn, som også dækker over det klassiske CTS-system, som du måske i forvejen kender. Fælles for systemerne er, at de giver dig muligheden for at overvåge forskellige ting i din virksomhed, for eksempel hvordan dit varmeforbrug er, og hvordan det kunne udvikle sig i en mere grønnere retning.

Altså bliver energiforbrug, temperatur og andre elementer afmålt, som til sammen kan give dig et indblik i, hvordan din virksomhed begår sig på disse områder. Dette gøres ofte via en digital kærm, men udover det, kan man faktisk sagtens sammenligne metoden med et helt igennem klassisk og gammelt målesystem - lidt ligesom på billedet.