Boblefolie - et fantastisk produkt til mere end emballage

Beskyttelse af dine forsendelser afgørende - derfor er boblefolie den mest gavnlige metode at bruge når du skal sende noget, hvad enten det er for en virksomhed eller til privatbrug! Bruges boblefolien som den skal ved at pakke den godt og fast omkring de genstande du sender, så kan du være helt sikker at det du sender, kommer godt og sikkert frem til modtageren.

Den mest sikre form for pakning får du med boblefolie, det rulles omkring genstandene der skal sendes og beskyttes og efterfølgende pakkes det hele ned i kassen eller kuverten. Det betyder at produkterne ligger fast og beskyttet ind i mellem de mange små luftbobler, som boblefolien består af.

Man kan også bruge boblefolie til andet end sine pakker, eksempelvis:

Hold kulden ude

Hvis det trækker et sted, kan du bruge bobleplast som ekstra isolering. Du kan skære dine varmeregninger ned uden at bruge en formue på at renovere. Vægge, vinduer og huller kan lukkes med et ark boble folie.

Behagelig camping

Hvis din sovepose er ubehagelig, kan du lægge nogle tykke ark boblefolie på jorden og sove oven på dem. Når alt kommer til alt vil det give dig muligheden for at få en god nats søvn.

Boblefolien giver isolering fra det kolde gulv nedenunder.

Isoler dine varme drinks

Boblefolie kan holde din kaffe eller kakao varmere i længere tid.

Hvis du kan lide noget varmt på farten, men du synes det bliver for hurtigt koldt, kan du isolere dit rejsekrus med noget bobleplast. Du vil blive overrasket over, hvor meget varme det låser inde.

Fodstøtte

Gør dine fødder ondt efter en lang dag? Giv dig selv lidt ekstra støtte med boblefolie.

Tag et par af dine sko, og træk bunden ud på bobleplasten. Skær rundt omkring, fjern et par ekstra centimeter eller deromkring fra kanten. Sæt indlægssålerne i dine sko, og prøv dem!