Brug tryksager i din markedsføring

26 august 2021
Steffen Hansen

Som virksomhed kan det være svært at skille sig ud på markedet, og derfor kan det være svært at vurdere, hvor det er en god idé at bruge penge. Dette er specielt svært, når man tænker på markedsføringsdelen af virksomheden. I dag kan man markedsføre på mange forskellige måder, via. reklameartikler, via. internettet og via. offline medier som en avis. Men hvad kan reklameartikler gøre for din markedsføring? Lær mere her i indlægget.

Visitkort

En af de klassiske måder at bruge tryksager i sin markedsføring, er ved at få udarbejdet visitkort. Visitkort man kan dele ud til mulige leads, og som kan give et indblik i hvem man er som virksomhed, og hvad man kan bidrage med. Derfor kan det være en god idé at få udarbejdet visitkort, som man altid har ved hånden, hvis man er ude af huset.

Kuglepenne

Med en kuglepen kan man få sit logo og sit design på et produkt, som virksomhederne kan bruge i deres hverdag. Derved kan du minde dem om dit navn og dit brand, hver gang de skal bruge en kuglepen. Det vigtige ved kuglepenne er, at man får udarbejdet en, som de synes er fantastisk at skrive med. På den måde kan det blive deres foretrukne.

Tøj

Tryk på tøj kan lave reklame, hver gang man går med det. En T-shirt med et logo kan f.eks. lave reklame, hver gang du har den på, og går rundt. Derved kan det være en potentiel kunde ser dit logo, og undrer sig over hvad det er. Det er derfor en billig måde at reklamere på, hvis man er meget ude af huset, og ønsker at folk kan se hvilken virksomhed man kommer fra. Hvis man får lavet tøj, så er det blot vigtigt, at tøjet illustrerer hvad man er for en virksomhed. En hvid skjorte passer som eksempel ikke til en landmands arbejde.

Flere Nyheder

08. november 2023

Hvad er en værdikæde