De rette omgivelser

08 oktober 2019
Sarah Agerkvist
De rette omgivelser

Kender du det, at man sidder til en konference. Lokalet er alt for småt til alle de mennesker, der er mødt op, akustikken er dårlig, indfaldet af lys er begrænset, og luftfugtigheden i lokalet bliver hurtigt ret tung? Eller at være til kursus i et alt for uinspirerende lokale, hvor man mest af alt kigger længselsfuldt på uret og drømmer sig udenfor lokalets fire vægge? Sådan må det bare slet ikke være, når vi taler om kursuslokaler og konferencecentre. Lys og luft avler inspiration, og omgivelserne omkring kursus- og konferencestedet er lige så vigtig som selve lokalet. For der skal være plads til udfoldelser både inde og ude. Så hvorfor ikke afholde dit næste kursus eller konference i netop et lyst og rummeligt lokale omgivet af smuk natur? Det får du ved konferencecenter sønderborg på Sandbjerg Gods.

Autentiske rammer til dit næste møde
Sandbjerg Gods er et gammelt gods, eller slot om man vil, helt tilbage fra 1500-tallet. Godset ligger ud til dæmningen mod Alssund ved Sønderborg og har i dag en helt fantastisk udsigt til sundet ved Møllesøen.

På Sandbjerg Gods får du det ikke mere autentisk til at afholde dit næste møde, kursus eller konference. Her får du både palæ, forpagterbolig, avlsbygning, brænderi og inspektørbolig med alt, hvad konferencehjertet begærer. Møde- og opholdsrum, grupperum og auditorium, og skal rammerne også dække over overnatningsmuligheder, får du bl.a. spisestue, fjernsynsstue, herreværelse og bibliotek i palæet, sauna og aktivitetsrum i kælderen i avlsbygningen og værelser i bl.a. forpagterboligen og inspektørboligen. Samtidig skal du ikke bekymre dig om udstyret, for du får alt i av-ustyr.

Hvad venter du på?
Så er du på udkig efter et konferencecenter i Sønderborg, så tag et kig på Sandbjerg Gods, der rummer alt det, du har brug for til en vellykket konference i smukke og inspirerende omgivelser. Og så er det nemt at komme til.

Flere Nyheder