Du skal ikke være bange anlagt eller overtroisk som ansat i et vagtselskab

Nu er der jo stor forskel på, om man skal gå vagt i et krematorium i et sygehus, eller om man render rundt i en kontorbygning, men de fleste steder og bygninger kan se uhyggelige ud om natten, når alt er helt tyst, der er mørkt, og du måske er alene.

Man kan ofte hyre et vagtselskab til at gå vagt de fleste steder: http://www.dansksikkerhedsservice.dk/ 

Nogle gange er man måske afsted sammen med en makker på opgaven, men det duer jo ikke, hvis man ikke tør at påtage sig den opgave alene.

Måske kan man så ønske at sige nej til nogle bestemte opgaver, men så er man jo heller ikke en fuld medarbejder, der kan arbejde på lige fod med de andre ansatte, og det kan måske føre en fyreseddel med sig i længden.

Der er ikke noget at være bange for i dette vagtselskab

Måske er man egentlig ikke nervøst anlagt eller overtroisk, men måske begynder man at se syner nogle gange, når man ikke har andre at dele de oplevelser med, når man er alene om det.

Det kan også tænkes, man så en gyserfilm den anden aften, og den sidder så stadig i en, og man kan ikke slippe uhyggen fra filmen, når man møder på arbejde.

Det er vigtigt at huske, at det hele foregår i ens hoved, og der ikke findes overnaturlige væsener, men det kan være let at blive revet med af ens egne indbildninger.

Hvis den slags så virkelig tager overhånd, så skal man måske komme til noget terapi eller begynde på noget selvhjælp, så man kan komme fri af den nervøsitet.

Det bliver jo specielt nødvendigt, hvis det påvirker din arbejdsindsats, og du til sidst ikke tør arbejde om natten som vagt i dette vagtselskab, selvom du ellers er glad for arbejdet.