Er der virkelig grund til at vaske tage?

06 november 2019
admin

Det er jo egentlig forståeligt, hvorfor man umiddelbart kan tænke, at der vel ikke er nogen grund til at vaske ens tage eller bare det ene tag, man har derhjemme.

For ret beset peger det jo lige opad i retning af af vejret herhjemme, der jo er så omskifteligt, at man da med jævne mellemrum kan regne med at få en god skylde fra naturligt vand, så man ikke engang skal betale for at bruge vand selv til at vaske taget med, når det kommer gratis fra oven.

Og man bruger jo ikke et tag i samme omfang, som man bruger et gulv, så man kan vel regne med, at det ikke bliver lige så snavset, som gulvet gør, når der ikke er så mange mennesker, der vader rundt på det.

Her skal man så huske på, at der jo er mange andre ting, der kan gøre taget beskidt, og det er ikke bladene, der ender i tagerenden, man skal fjerne, som vi tænker på.

Fugle kan skide på ens tage, der kan forekomme alger på taget også; der er mos, som kan brede sig på taget, og selvom mange ting måske blæser ned fra taget igen såsom nedfaldne grene, så blæste de grene måske hårdt nok op på taget, at det gav dem en skade.

Og den slags er jo ikke bare lige til at vaske med noget regnvand.

Er man ude i en længere tørkeperiode, så kan solen også gøre, at skidtet og snavset bliver indgroet på taget, så der skal mere til end bare vand for at fjerne det. Det kræver måske både sæbe og kemikalier.

Og de ting kan man jo ikke bare lægge ovenpå taget og håbe, at vandet fordeler det godt nok.

Skal man få gjort det ordentligt rent, skal man bruge en højstryktspuler med sæbe og knofedt, så man kan komme skidtet til livs.

Skal man have lavet noget tagarbejde, så bør du seriøst overveje at bruge dem her til det: https://www.baagoeknudsen.dk/ 

Flere Nyheder