Få den bedste hjælp til at slippe for dårlige betalere hos et inkassofirma

20 oktober 2021
astrid_pedersen

editorial

Når man prøver at drive en forretning og ernære sig ved egen indtægt i virksomheden er det virkelig træls når kunderne ikke gider at betale deres regninger. Det kan koste megen tid og energi at skulle kradse pengene ind fra de dårlige betalere. Og derfor kan du med fordel indberette kunden til inkasso.

Hvad får jeg ud af at sende kunderne til inkasso?

Hvis du vælger at alliere dig med et inkassofirma i forbindelse med inddrivelse af gæld fra kunder får du en række fordele.

Alene det at du varsler en indmelding til inkasso kan have en forebyggende effekt. De fleste dårlige betalere ved udmærket godt at et inkassofirma ikke bare sådan giver op – og at det kan gå hen og blive rigtig dyrt for dem ikke at betale det skyldige beløb.

Derfor vil mange skyldnere være tilbøjelige til at hoste op med pengene når første inkasso varsling modtages. Og så er du sparet for en del tovtrækkeri.

Lad dit inkassofirma inddrive de skyldige beløb

Skulle kunden fastholde sin manglende betaling kan du lade dit inkassofirma tage affære.

Et inkassofirma helmer ikke før pengene står på din konto. Heller ikke selv om dette betyder utallige henvendelser i form af mails, fysiske breve og telefon opkald. Og om galt skal være er et professionelt inkassofirma ikke bleg for at indstævne en dårlig betaler for fogedretten.

Undgå de dårlige betalere med hjælp fra dit inkassofirma

Der ud over kan de fleste inkassofirmaer i kraft af deres samarbejde med de to mest anvendte skyldner registre i Danmark, nemlig RKI og Debitor Registret, hjælpe dig med at foretage kredit vurderinger af eventuelt potentielle kunder. Dette kan være en stor hjælp hvis du ønsker at styre klar af de dårlige betalere i forbindelse med fremtidige handler.

Du kan læse mere om inkasso service, og få en god aftale med et autoriseret inkassofirma, på debtia.dk

Flere Nyheder