Få en lækker frokostordning ved at få cateringfirma til at stå for den

15 november 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Drømmer du om at kunne slippe for madpakken, er du måske begyndt at se på, hvilke former for frokostordninger der lige findes. For det er jo virkelig rart for dig, hvis du ikke behøver at smøre madpakke hver dag – samtidig er det svært at gøre madpakken rigtigt lækker. 

En god mulighed for dig er, at du bestiller jeres frokostordning hos et cateringfirma. De har ofte ikke så meget at lave i hverdagene, da det jo er i weekenderne, at de har travlt med at lave mad til fester. De er derfor ofte glade for den ekstra mængde arbejde, de kan få, fra frokostordninger. 

Leder du efter et cateringfirma, der kan stå for jeres frokostordning i København, kan du for eksempel se nærmere på Hansens Catering. Det er et firma, der går højt op i økologi og dyrevelfærd. Hvis det også er nogle af jeres værdier i virksomheden, er det derfor oplagt for dig, at du ser nærmere på dem. Læs mere om dem her

image

Frokostordningen skal byde på mad til alle 

Når du bestiller en frokostordning til virksomheden, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for, at der er noget, som alle kan spise. Tidligere var det sikkert nemt, fordi langt de fleste spiste kød. I dag er det dog ikke sikkert, at de gør det. Der er mange, der er vegetarer eller veganere. Derfor er det jo vigtigt, at der også er noget for dem. 

Hos Hansens Catering har de stor erfaring med at tilberede mad til vegetarer og veganere. For eksempel har de flere veganske menuer. Dermed kan du altså nemt finde en frokostordning, der tager hensyn til alle. 

Deres veganske mad kan for eksempel være grøntsagslasagne, fyldte, bagte peberfrugter, forskellige former for salater for eksempel med couscous eller kål. Det er altså ikke noget vildt og fremmedartet, men noget hvor alle kan være med.

Flere Nyheder