Få hjælp til køb af lejlighed eller hus hos din boligadvokat

21 januar 2022
astrid_pedersen

editorial

Står du for at skulle køb bolig? Så bør du rådføre dig med en dygtig og erfaren boligadvokat.

En boligadvokat hjælper først og fremmest bolig købere med at træffe den rette beslutning. Det danske boligmarked er at sammenligne med en jungle, hvis underskov er oversået med fælder og faldgruber. Du kan betragte din boligadvokat som en guide som kan hjælpe dig med at navigere sikkert uden om disse så du ikke ender med ubehagelige overraskelser på sigt.

Din boligadvokat kan med andre ord hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed uden at disse udvikler sig til sande mareridt. Og set i det lys er en boligadvokat en rigtig god investering.

image

Hvad gør en boligadvokat?

En boligadvokat hjælper dig med at gennemlæse alle de dokumenter som vedrører din nye bolig, og som kan afsløre forhold som kan have indflydelse din beslutning om bolig køb.

Det kan for eksempel være tvivlsomme lån i boligen som skal indfries i nærmeste fremtid, eller en sløj administration i ejendommen hvori ønskelejligheden er placeret. Det kan også være at der er projekter i foreningen ude i fremtiden som kan få dit månedlige bidrag til de fælles udgifter til at stige.

Er det et hus du har i kikkerten kan der være planer om opførelse af bygninger eller anlæg tæt på din nye bolig hvilket kan påvirke dennes herligheds værdi. Og så kan du ende med at sidde i en bolig som ikke kan sælges for det samme som du gav for den.

Lader du din boligadvokat læse regnskaber og budgetter for lejligheden eller lokalplaner for området omkring dit hus grundigt igennem kan du være forberedt på sådanne forhold. Din boligadvokat vil kunne rådgive dig angående køb af boligen – og du vil kunne træffe din beslutning på et informeret grundlag.

Du kan finde din boligadvokat hos eBoligadvokat – læs mere på eBoligadvokat.dk

Flere Nyheder