Få hurtigt et nyt job ved at tage et krancertifikat

19 november 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Vil du gerne have et nyt job, har du måske overvejet at tage en ny uddannelse for at få det. Men det tager selvfølgelig tid at få det, og det er ikke alle uddannelser, der gør det lige nemt for dig at komme ind på arbejdsmarkedet. Vil du have en uddannelse, hvor du nemt og hurtigt kan komme i arbejde bagefter, er det en god ide, at du tager et krancertifikat. Det er en mulighed for dig for at opkvalificere dig, samtidig med at du ikke behøver at bekymre dig om, at du kommer til at være under uddannelse i længere tid ad gangen. 

Bor du i Syd- eller Sønderjylland, er det en god ide for dig, at du henvender dig til EUC Syd, hvis du gerne vil tage et krancertifikat. De har nemlig en række kurser inden for emnet, og du kan derfor nemt og hurtigt finde et, der passer til dig. Læs mere her

image

Hvad koster det at tage et krancertifikat? 

Hvis du gerne vil have et krancertifikat, er du selvfølgelig også interesseret i at finde ud af, hvad det kommer til at koste dig at tage det. Det er jo ikke sikkert, at du har en hel masse penge at bruge på en ny uddannelse, selvom det kan hjælpe dig med at få et job. 

Hvis du er ufaglært eller faglært, skal du typisk betale mellem 104 og 184 kroner per dag, kurset varer. Hvis du har en længerevarende uddannelse, skal du betale fuld pris for kurset, hvilket er 12.000 kroner. Det er dog hurtigt tjent ind, hvis du hurtigt får et arbejde, så det er en afvejning, du må gøre i forhold til, hvordan din økonomi er. 

Hvis du er ledig, kan det være muligt for dig at få uddannelsen gratis. Det kommer an på, hvilken a-kasse du har, og om du kan komme i betragtning til seks ugers gratis uddannelse. 

Flere Nyheder