Forkæl medarbejderne med en lækker espressomaskine

29 juni 2021
astrid_pedersen

Skal medarbejderne bydes velkommen tilbage på kontoret med stil? Så kan du overveje at begave dem med en lækker espressomaskine.

Hvad er fordelen ved at købe espressomaskine til kontoret?

Der er mange fordele forbundet med at bruge en professionel espressomaskine frem for en standard kaffemaskine til almindelige forbrugere.

Først og fremmest vil du med en almindelig kaffemaskine ikke kunne brygge særligt store mængder kaffe ad gangen. Det betyder at dine medarbejdere skal bruge tid på at sætte kaffe over temmelig ofte. Og når først kaffen er brygget skal den hurtigt hældes over på termokande hvis ikke den skal stå og blive sur.

Der ud over vil en espressomaskine kunne levere kaffe og mokka drikke i langt højere kvalitet end en konsum kaffemaskine. Hvor en kaffemaskine kun kan brygge én slags kaffe, nemlig sort kaffe, vil du med en espressomaskine have mange flere muligheder.

Du vil kunne brygge ren og aromatisk espresso i den ønskede styrke samt diverse drikke baseret herpå. Det kan for eksempel være caffe latte, flat white, cortado, latte macchiato, cafe au lait, cappuccino, americano og mange andre variationer over temaet espresso.

Dine medarbejdere vil med en moderne espressomaskine til erhverv få lækker kaffe – hver gang. Den delikate duft af frisk bryggede bønner vil skabe en hyggelig stemning på kontoret eller i det dertil hørende tekøkken. Og dine medarbejdere vil slippe for klam, sur kaffe fra en overbelastet kaffemaskine.

Køb din espressomaskine online og få garanti for kvaliteten

Du kan se og bestille din nye espressomaskine hos Kaffeexpressen. Kaffeexpressen er en online forhandler af kaffemaskine og espressomaskine samt diverse udstyr og tilbehør dertil.

Når du køber din espressomaskine til kontoret gennem Kaffeexpressen er du sikret en maskine i top kvalitet. Du finder erhvervs espressomaskine fra brands så som Elektra, Rocket, Lavazza, Kalea Plus, KorintoPrime og Wittenborg på Kaffeexpressen.dk.

Flere Nyheder