Forny hjemmet med et nyslebet trægulv

07 april 2021
Mathias Nielsen

Trænger du også til at få piftet lejligheden lidt op? Sådan er vi mange, der går og har det.

Er du bare en lille smule æstetiker, så vil du nok gerne have at der er flot omkring dig. Og især i dit hjem. Vi bruger nemlig mange timer i hjemmet og det er også her vi har venner og familie på besøg, så det er klart at her vil man gerne sætte sit eget præg på omgivelserne og sørge for, at det ser flot og lækkert ud.

Og så er der den faktor, at vi som mennesker simpelthen bare bliver trætte af at kigge på de samme ting dag ud og dag ind. Og det er jo også fair nok. Men så er det godt, at man kan gøre lidt for at få det hele til at se nyt og spændende ud.

Et helt nyt look med et nyslebet gulv

Hvis du for alvor vil skabe en forandring, der giver hele hjemmet et stort løft, bør du overveje at få slebet dit trægulv. Trægulve har nemlig den fordel, at hvis de bliver slidte i overfladen, så kan den slidte overflade relativt nemt slibes ned, så gulvet bliver så godt som nyt. Det er nok den største make over du kan give dit hjem!

Selvom det måske kan virke som en simpel opgave, så er det ikke noget du kan gøre selv. Du bliver derimod nødt til at alliere dig med professionelle gulvfolk, der har forstand på, hvordan man går til en opgave som gulvslibning. Foruden viden og erfaring, kræver en gulvslibning særligt udstyr, som kan være svært at skaffe for almindelige mennesker.

Inden du ringer efter folk til at slibe gulvet, kan det være en god idé at overveje, hvilken type finish du vil have på. Skal gulvet males, lakeres, olieres eller noget helt fjerde. Gulvkanonen ApS kan hjælpe dig med projektet.