Har du fået lavet dit regnskab forkert?

30 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Dit firma er måske ikke den slags, hvor der er ansat en regnskabsafdeling, eller også vil du bare være den, der er indover det meste, selvom det tager din tid.

Du er også udmattet og mindre stresset i løbet af en arbejdsdag, men det giver dig bare mere ro i kroppen, og du kan sove bedre om natten, når du ved, at du er hovedmanden bag regnskabet, hvor du kigger alle bilag igennem.

Så kan du også se, hvad der er gået penge til, hvornår det er sket og så videre.
Det er med til at genopfriske din hukommelse og holde styr på dit firma, som du sætter pris på.

Desuden havde du lidt regnskabsundervisning i skolen i sin tid, selvom noget af det er lettere væk i en tåge, men du har konsulteret en kammerat, der siger, at det vist nok ser ud til, at du gør det rigtigt.

Men så sker det, der bare ikke måtte ske.

Regnskabet er ikke lavet rigtigt

For du sad sent op en aften, da du opdagede, at der snart var deadline på det regnskab, så du skulle skynde dig at blive færdig.

Det lykkedes da også lige, og du sendte det til godkendelse, hvorefter du var helt udmattet, og du faldt i søvn.

Men til din skræk får du at vide, at der er fejl i regnskabet, og det er ikke bare sådan lige at fikse, så der skal bruges tid på det, så du ender med at aflevere for sent, og det er ikke alt for heldigt.

Derfor erkender du, at selvom du måske ikke har råd til at ansætte en til at holde løbende styr på regnskabet, så kan du trods alt få fat i en firma, der kan tage sig af dit regnskab, når det er ved at være på tide.

Dette kan du gøre fra https://raabyrevision.dk/ydelser/.