Hold jeres næste konference hos nonprofit konferencecenter i Hillerød

19 november 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Leder du efter et sted at holde jeres næste konference, kan det være, at du gerne vil finde et sted, der afspejler jeres værdier i virksomheden. Det kan for eksempel være, at nogle af de penge, I bruger på at afholde konferencen, gerne må gå til et godt formål. 

I det tilfælde kan det være en god ide, at du ser nærmere på Pharmakon, et konferencecenter i Hillerød. Det er nemlig et nonprofit konferencecenter, hvor deres overskud går til forskning i medicin. Det er jo noget, der kan komme os alle til gode. Derfor er det sikkert noget, som I gerne vil støtte i virksomheden. Det kan for eksempel se godt ud i forhold til jeres CSR. 

Selvom I vælger at holde jeres konference på et nonprofit konferencecenter, betyder det dog ikke, at I går på kompromis med kvaliteten. Pharmakon er nemlig et moderne og behageligt sted at holde sin konference, og du kan derfor være sikker på, at der er de faciliteter, som I har brug for. Det kan for eksempel være gratis parkeringspladser, kunst på væggene og gode værelser at overnatte på, hvis konferencen strækker sig over flere dage. 

image

Gode muligheder for at slappe af

Når I holder konference, er fritiden ofte mindst lige så vigtig, som det faglige indhold. Det er i fritiden, at du lærer de andre at kende, hvilket kan føre til gode og frugtbare samarbejder på længere sigt. Det er derfor vigtigt, at I har nogle rammer, der lægger op til, at I lærer hinanden at kende. 

Det har I rig mulighed for hos Pharmakon. Der kan I være uden for, hvis vejret er til det. I kan for eksempel sidde i de lækre hængestole i haven og snakke eller spille frisbeegolf med hinanden. Det kommer helt an på, hvordan du bedst lærer andre at kende.