Hold konference i de helt rigtige rammer

14 oktober 2019
admin

Hvad bedre er der end at være til kursus eller konference, hvor rammerne bare er de helt rigtige. Stedet er autentisk, flot og lyst, der er alle de faciliteter, der skal være, maden er i top, og omgivelserne er bare det rene idyl. Er det ikke sådan, det bør være? Vi kender godt alle sammen både at høre om andres oplevelser med konferencesteder og selv at have været til en konference et sted. Skal man gå derfra med følelsen af, at konferencen har været en succes, så skal faciliteterne og stedet bare spille. For med de helt rigtige rammer vil motivationen for dine deltagere til konferencen være helt i top.

Så er du på udkig efter netop sådan et sted, hvor du kan afholde konference i Viborg? Så skal du tage et kig på Hotel Egeskoven, der giver dig og dine deltagere en idyllisk oplevelse.

Et nyere, men fuldt autentisk hotel
Hotel Egeskoven slog dørene op for deres nye faciliteter i 2018 midt i det jyske, omkranset af skov. Som navnet måske siger dig, så ligger Hotel Egeskoven i det idylliske Hald Ege, der er omkranset er egeskov. Hotel Egeskov ligger ikke langt fra Viborg, der gør det nemt for dig at komme til, og så får du lige de faciliteter, du har brug for til en konference.

Når du ser Egeskoven udefra, får du straks følelsen af autenticitet med det gule bondehus med sort bindingsværk midt i skoven. Mere idyllisk bliver det da ikke?

Her får du store og lyse rum til at afholde dit kursus eller konference, et bibliotek til fordybelse og eventuelle arbejdsopgaver og nogle udendørsarealer, der siger spar to – og så er der plads til det store selskab i spisesalen. Skal der også være mulighed for overnatning til de deltagende, får du også værelser, der er indrettet som var du på et badehotel.

Flere Nyheder