Hvad er det særlige ved en ATEX støvsuger?

30 april 2021
Cecilie_Brandt

Hvis ikke du allerede kender til ATEX støvsugeren, så er der ekstra god grund til at læse med her. Der er nemlig ikke tale om en almindelig støvsuger, som kan bruges derhjemme, men derimod en industriel støvsuger, som kan gå hen og blive uundværlig. 

Hvis du er nysgerrig på, hvad det særlige ved netop denne støvsuger er, så læs med herunder. 

Disse ting skal du vide om en ATEX støvsuger

En ATEX støvsuger er udviklet til at opsamle støv, som er klassificeret som klasse M. Det vil sige, at den kan tages i brug, når der skal fjernes sundhedsfarligt støv og ikke mindst ikke-kræftfremkaldende støv, som har en koncentrationsværdi, der ikke overskrider 0,1 mg/m3. Derudover kan støvsugeren også bruges til at fjerne diverse træstøv. 

En anden ting du skal vide omkring en ATEX støvsuger er, at det er en eksplosionssikker støvsuger, den har en induktionsmotor som er børsteløs, den har en opsamlingsbeholder som er aftagelig i rustfrit stål, den kommer med aflåselige hjul og så har den ikke mindst et filtreringsområde som er stort. 

For at nævne flere praktiske egenskaber ved denne ATEX støvsuger, så har den et tilhørende strømkabel på intet mindre end 7,5 meter. Du kan derfor også komme godt omkring med den, når der skal støvsuges. Et stort plus ved denne støvsuger er desuden også, at den har en beholderkapacitet på hele 37 liter, der er derfor ekstra god plads til det, du skal suge op. 

Hvad er prisen for en ATEX støvsuger

Hvis du overveje at anskaffe en ATEX støvsuger, så er du sikkert nysgerrig på, hvad den koster. Her kan det anbefales, at du rækker ud til en forhandler af ATEX støvsugere for at indhente en prisliste. Det er nemlig ikke alle hjemmesider, hvor prisen på støvsugeren er lagt frem. Derfor kan du med fordel give et firma et kald, når du vil vide mere. 

Flere Nyheder