Hvad er et kvalitetssikringssystem?

12 februar 2022
Steffen Petersen

editorial

Et kvalitetssikringssystem er, som navnet antyder, et system der bruges til at sikre kvaliteten af forskellige former for opgaver. Det kan for eksempel være opgaver i forbindelse med et byggeri, eller delopgaver i forbindelse med en større opgave. Denne form for system er for det meste digitalt og kan fås på enten computeren, eller som en app til din telefon. Fordelen ved at have systemet som en app på telefonen er, at man altid har den ved hånden og kan tage den med sig, når man skal ud til en byggeplads, eller andet sted hvor opgaven skal udføres. I denne artikel kan du læse om hvordan du finder sådan et system.

image

Ræk ud til folk du kender

Når man er på jagt efter et kvalitetssikringssystem, så kan det umiddelbart virke som en svær nød at knække, for hvem arbejder egentlig med sådanne systemer? Det er med stor sandsynlighed ikke noget din gamle tante kan hjælpe dig med at finde. Du er derfor nødt til at ty til folk i dit professionelle netværk, der arbejder indenfor et område, hvor det er vigtigt at man kan tjekke kvaliteten på ens arbejde og opgaveløsning, hurtigt og nemt.

Søg på internettet

Det nemmeste vil nok være at gå på internettet og foretage en søgning der. På internettet kan man finde stort set alt hvad man kan forestille sig, og derfor er der også større sandsynlighed for at man finder det rette system fra starten, og ikke behøver at prøve sig frem. Alt man skal gøre er at Google “kvalitetssikringssystem software” eller “kvalitetssikringssystem til virksomheder” og så er du på rette vej. Alt efter hvilken opgave der gerne vil kvalitetssikre, er det ikke sikker at det første system du finder, kan hjælpe dig. Det er derfor en god idé at snakke med flere forskellige virksomheder og finde ud af hvad de kan tilbyde.

 

Flere Nyheder

08. november 2023

Hvad er en værdikæde