Hvad kan gøre, at man dropper en frokostordning?

Ofte bliver det jo beskrevet vidt og bredt, hvorfor man skal vælge en frokostordning; dette gælder både, hvad man læser generelt fra mere eller mindre uafhængige kilder, men selvfølgelig forsøger cateringfirmaer også at sælge idéer til dig, så du skal vælge en frokostordning.

Der er da bestemt også mange fordele ved dette, men det skal vi ikke belemre dig med at ridse op her, da der er skrevet guld og grønne skove om den slags.

Derfor kan man måske ende med den opfattelse, at det altid er en fantastisk idé at vælge dette til, hvorfor man nogle gange ikke kan regne ud, hvorfor man er nødt til at ophøre samarbejdet mellem ens firma og dem, man har valgt at indgå i en frokost med som levering af maden til en.

I det følgende vil vi derfor antage, at man har en frokostordning Ringsted, som man er ved at finde ud af, om man skal fortsætte med at have eller ej.

Skal frokostordningen ved blive eller ej?

For der er jo næppe nogle frokostordninger, der er decideret elendige på alle punkter, så havde de jo næppe en virksomhed kørende selv.

Men kvaliteten og standarden kan jo ændre sig med tiden, så man begynder at overveje, om det kan betale sig at forsætter og/eller, om man skal finde nogle andre, der kan levere maden til en.

Et eksempel på den dårlige kvalitet kan være alt fra, at den mad, man får leveret, er kold, når den angiveligt skulle være varm; at den er vælter hulter til bulter under transporten, eller den ligefrem er fordærvet, muggen eller med insekter!

Bevares, et uheld kan ske en gang eller to, men det her handler om menneskers sundhed, så det bør simpelthen ikke ske.

Man kan måske acceptere, at de kommer lidt for sent en gang eller to, men madens standard skal altid være høj!