Hvordan får du en god start som leder?

29 april 2021
silje_hansen

Har du altid drømt om at blive en god leder? Har muligheden endelig budt sig ved, at du enten er blevet forfremmet til en ny lederstilling, eller du har fået et helt nyt job, hvor du skal træde ind som leder? Det kan være en stor mundfuld for de fleste, da man jo oftest skal komme godt fra start, hvis man gøre sig godt bemærket. Der hviler mange øjne på en, når man skal starte som leder. Det vil der både gøre fra ledelsens side, men så sandelig også fra ens medarbejdere. 

For at komme godt fra start, er det vigtigt at have gode og effektive redskaber der støtter op omkring, hvilken leder du gerne vil være, samt hvilken ledelsesstil du foretrækker. Som ny leder kan det være en uoverskuelig opgave at stå overfor. Derfor er der mange der alliere sig med en sparringspartner. Det kan f.eks. være gennem ledelseskurser eller kompetent konsulentfirma der er specialiseret i ledelse.

Hvilket konsulentfirma skal du vælge til sparring om ledelse?

Hvis du er i tvivl om, hvilket konsulentfirma du skal vælge, kan du med fordel undersøge markedet. Der er flere at vælge mellem, hvorfor du bør indsnævre din søgning. Her kan du f.eks. starte med at søge lokalt efter et konsulentfirma der er specialiseret i sparring for nye ledere.

Du kan enten vælge at tilmelde dig et kursus eller booke en tid til 100 % 1 til 1 sparring med en specialiseret konsulent. Det kan give dig en række målrettet værktøjer ud fra den aktuelle situation, som du står i. Du kan også her have fokus på en særlig situation, som du ønsker redskaber til at håndtere.

Find det bedste konsulentfirma til sparring om ledelse

Hvis du som ny leder har brug for en god start som leder, bør du tage kontakt til lundquistconsult.dk.