Hvorfor vælge PTFE tape?

13 december 2019
Cecilie_Brandt

Når man til daglig arbejder i en branche, som VVS-branchen, hvor der f.eks. arbejdes med rør, da den kan bruges til gevindtætning. Derudover så kan tapen også bruges, hvis man arbejder med at skulle varmeforsegle materialer, her er PTFE tape noget, som også er særligt brugt. PTFE tape har nemlig den fordel, at det kan modstå høje temperaturer – som man f.eks. ser, når der svejses eller når man har med opvarmede flader at gøre. Og netop dette kommer til gavn, når man har materiale, som hurtigt skal nedkøles efterfølgende. 

Hvordan vælger man den rette PTFE tape? 

Når det kommer til denne type tape, så findes der mange forskellige variationer alt efter, hvilken opgave man står med. Det er derfor heller ikke uvæsentligt, at man får valg det helt rette til opgaven. Noget tape er eksempelvis ideelt til silikoneoverflader og høje temperaturer. Andet tape er omvendt det bedste match til metaller og plastik. For at få den mest optimale ydeevne ud af tapen, så er det også vigtigt at den rette tape matches til materialet. 

Hvis du ønsker hjælp og vejledning til, hvad du skal vælge, så kan det være en idé at alliere sig med en dygtig leverandør. Du kan med fordel kontakte Jørgen Bork Electronic. Dette firma arbejder bl.a. med forseglinger, og kan tilbyde et godt udvalg af bl.a. PTFE tape. Med deres 25+ års erfaring i branchen kan du være sikker på, at du kommer i gode hænder, når du kontakter dem. Det gælder både ift. kvaliteten af de materialer, du køber hos dem, og ift. den rådgivning, du kan få hos dem. Hvis du derfor ønsker en  professionel leverandør af PTFE tape, så kan det være godt givet ud at alliere sig med netop Jørgen Bork Electronic. Du kan læse mere her, hvis du allerede nu søger nyt PTFE tape

 

Flere Nyheder