Intelligent tidsregistrering fra dansk leverandør

27 januar 2020
astrid_pedersen

Står du og mangler værktøjer til tidsregistrering i din virksomhed – og ønsker du udelukkende at benytte dig af det mest moderne og præcise udstyr? Så kan du med fordel kontakte den veletablerede og ansete virksomhed ANCA Elektronic for en snak om dine og din virksomheds behov.

Hvem er ANCA Elektronic?

ANCA Elektronic er en elektronik virksomhed med efterhånden en del år på bagen. Med opstart i året 1967 er ANCA Elektronic blandt frontløberne inden for branchen, og denne pionér ånd fornægter sig stadig ikke i virksomhedens tilgang til udvikling og problemløsning. ANCA Elektronic er i den grad fulgt med tiden, og har gennem årene tilpasset og udviklet produkt sortimentet samt diverse ydelser så de passer præcist til kundernes behov.

Siden 1967 er ANCA Elektronics udvalg af produkter udvidet ganske betydeligt, og omfatter den dag i dag såvel stempel ure, intelligent tidsregistrering (her under terminaler for såvel fix som flex tid og ordre), hovedure, biure, scorings tavler samt elektroniske kontrol ure med automatisk omstilling mellem sommer og vintertid. Dertil kommer diverse tilbehør til de smarte tidsregistrerings værktøjer og selvfølgelig kundevendt support og konsulent virksomhed.

ANCA Elektronic har sin fysiske beliggenhed i Herning, hvor medarbejdere og ledelse huserer i bygninger opført specielt til virksomheden. Herfra tilbyder ANCA Elektronic levering og salg af de seneste og mest moderne ur systemer, redskaber til tidsregistrering, sports tidtagning og alskens tilbehør.

ANCA Elektronic servicerer virksomheder i hele Danmark med såvel produkter som ydelser, og entrerer med det franske firma Bodet SA, hvis produkter også forhandles hos ANCA Elektronic.

Tidsregistrering – en vigtig del af din planlægning

ANCA Elektronic tilbyder alle former for tidsregistrerings apparatur – fra software til hardware løsninger. Se for eksempel den smarte stempel terminal, som samtidig fungerer som adgangs kontrol enhed. Du kan se alle de højteknologiske tidsregistrerings løsninger på ANCA Elektronics hjemmeside http://www.anca.dk/ 

Flere Nyheder