Isoleringsfirma har banet vejen for sikre huse

Hvis man skal købe et hus eller for den sags skyld sælge det, og man får at vide, at det ikke er isoleret, så vil man næste åbne munden på vid gab og være helt forundret, for sådan et hus lyder jo som noget fra stenalderen.

Det vil nok kræve et større afslag i prisen, hvis der skal gennemføres en handel, for et hus uden isolering er jo næppe et sted at bo, og de fleste vil nok hurtigt vælge at få lavet isolering i hjemmet.

Nuvel, der findes skam steder sydpå, hvor man nok gerne vil have husene til at være lidt køligere, så man kan gå indenfor i stenhuse og mærke det afkølede forum, fordi stenene ikke suger varmen til sig på samme måde - og man har ikke råd til et klimaanlæg de steder.

Men nu handler denne artikel om huse i Danmark, hvor sommeren ikke altid er garanteret hvert år og måske kun i små doser, men 80 procent af tiden fryser vi, så vi vil gerne indenfor og have varmen.

Ja, så kan man have varmekilder af alt fra pejse til radiatorer, men det slår nu ikke noget som isolering.

Isolering kan jo også bruges til at forhindre, at brande spreder sig med videre, men generelt vil det sørge for, at huset er bedre opvarmet og holder på varmen.

I gamle dage vidste man ikke, hvordan man isolerede, og når man endelig indså, at der kunne være varme at hente her på den front, så prøvede man sig bare lemfældigt frem.

Det kunne være noget med hø i væggene, hvor der så var store huller i det, der kom rotter i det, og der kunne let gå brand i det.

Den slags er vi heldigvis kommet langt videre fra, hvor vi kan fremhæve dem her som et godt sted at få udført isolering: https://nytechisolering.dk/