Kan du lade være...?

Fristelsen kan være stor, når du modtager en forsendelse i en boblekuvert... de mange små luftbobler, der bare venter på at blive sprængt... Men boblekuverter er geniale på mange andre områder end kun som uimodståelig underholdning, de er vejen til sikker forsendelse!

Hvad er genialt ved boblekuverter?

Det geniale ved boblekuverter er, at dine varer kan sendes som brev - men med beskyttelse som ved en pakke. Luftboblerne afbøder slag og tryk, ligesom plastiklagene og luften sørger for isolering mod temperaturskifte og fugt. 

Du kan få boblekuverter i mange størrelser og i flere forskellige farver. Er dit firmalogo eksempelvis sort, hvorfor så ikke sende varerne i en trendy sort boblekuvert, der skiller sig lidt ud fra de andre? Der er også forskellige typer, så du altid har muligheden for at vælge miljøvenligt eller økonomisk ved storkøb. 

Hvornår skal du vælge boblekuverter? 

Kuverter foret med bobleplast er velegnet til de typer varer, der gerne må flytte sig inde i kuverten under forsendelsen. Hvis du sender flere skrøbelige varer i samme boblekuvert - eksempelvis små glasflasker - kan du med fordel vikle de enkelte flasker ind i bobleplast, inden du lægger dem i den forede kuvert. 

Boblekuverter er velegnede til forsendelser over både korte og lange distancer, og fungerer godt som en medium beskyttelse mellem almindelige kuverter og kasser. Særligt skrøbelige varer eller enkeltvarer, der helst ikke må bevæge sig inde i kuverten under forsendelsen, bør sendes indpakket i bobleplast i kasser frem for i boblekuverter. 

Hvad koster boblekuverter?

Jo større antal du køber, jo billigere er stykprisen som regel på boblekuverter. Priserne afhænger af hvilken type, du vælger - store boblekuverter kan med andre ord sagtens være billigere end mindre kuverter, hvis typen er mere holdbar eller kraftigere foret. 

Hvis du jævnligt eller sommetider har brug for boblekuverter, kan det næsten altid betale sig for dig at købe en større mængde på én gang end få ad gangen.