Kom med det skilt, du vil have en gravering på

13 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Vi kender nok alle det med, at vi i en butik ikke kan finde det, som vi mangler, og hvis det er noget meget specifikt og specielt, man søger, så vil man gå langt for at se, om man kan have heldet med sig forskellige steder for at finde det.

Nogle gange drejer dette sig om, at man skal bruge forskellige komponenter, der tilsammen skal udgøre det, som man leder efter.

I dette tilfælde kunne det jo være, at man skal bruge et skilt til ens forretning, der gerne må svaje lidt frem og tilbage over butiksåbningen.

Det skal gerne være et skilt af metal, så det kan holde til en del, men du gider ikke, at der bliver svejset huller i det, der angiver navnet på dit firma: det skal være gravering skilt, så der er fordybninger i skiltet, så man kan læse navnet. Eventuelt bliver det malet op.

Få det helt rette og bestemte skilt med gravering

Så som det første leder man efter et skilt, der er lavet af metal, men det skal være det helt rigtige materiale og af en bestemt tykkelse.

I længden kan man sagtens skære det til, og man kan give det nogle falsk patina, og der skal måske laves nogle afrundinger på siderne eller andre steder, så det virkelig bliver et personligt skilte.

Men det vigtigste er nok gravering skilte, så man kan man få ens navn på, måske et logo, en maskot og et slogan, så man udnytter pladsen til fulde med sirlig skrift; eller man gør det meget minimalistisk, så det er meget enkelt at afkode, hvad det er for en butik, man er på vej ind i.

Dette skilt bliver det første, som dine kunder ser, og det bliver meget ikonisk for dit virke, så det skal virkelig sidde i skabet.