lad din erhvervs advokat klare juraen i din virksomhed

Som ejer af en virksomhed eller ansvarshavende i forhold til virksomhedens juridiske dispositioner er det en god idé at have kontakt til et kompetent advokat firma. Søger du kvalificeret juridisk rådgivning i Århus, kan du med fordel vælge Holst, Advokater.

Hvilke advokat services tilbyder Holst, Advokater?

Holst, Advokater er en advokat virksomhed, som har særligt fokus på erhverslivet. Således tilbyder de dygtige og erfarne advokater hos Holst, Advokater hjælp i form af rådgivning omkring diverse erhvervsretlige forhold. Det kan for eksempel være forhold som vedrører juridiske aspekter af erstatning og forsikring, retssager, voldgiftssager og mediation, selskabsret og erhvervsret eller international ret.

Du kan også få konsulent bistand hos Holst, Advokater, hvis din virksomhed beskæftiger sig med eksempelvis kapitalmarked, fast ejendom og entreprise, it og telekommunikation eller immaterielle produkter og ydelser, som kræver særligt specifikke og komplekse kontrakter og andre særlige hensyn.

Holst, Advokater er der ud over specialister inden for markedsførings- og konkurrenceret, miljø- og planret, offentlig ret, kommunal ret og forvaltningsret, rekonstruktion og insolvensret samt alt hvad der vedrører skatter og afgifter. Du kan således forvente kompetent rådgivning inden for disse områder.

Som ekstra bonus beskæftiger Holst, Advokater sig også med inkasso virksomhed, og du kan derfor få hjælp til inddrivelse af forfalden gæld hos kunder og samarbejdspartnere. Og står du og bøvler med persondata lovgivningen, kan Holst, Advokater også træde til.

Hvorfor skal jeg vælge Holst, Advokater som min erhvervsadvokat?

Holst, Advokater er et af de advokat firmaer, hvis kompetencer dækker bredest, når det handler om erhvervsretlige forhold. Du finder kun meget få advokat firmaer i Danmark, som huser så mange spidskompetencer inden for hvert enkelt område. Holst, Advokater har eksisteret i over et århundrede, og bygger på stolte advokat traditioner med stærke etiske og professionelle værdier. Du kan læse mere om Holst, Advokater, og kontakte virksomheden, på holst-law.com