Lær af andre til at opnå lederudvikling

08 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan få tilsnuset sig lederudvikling på mange måder, fronter og faconer.

Et eksempel på den slags er jo ved at tage sig et kursus i den slags og så gentage den strategi over flere omgange, til man synes, at man har opnået det og lært det, som man ser nødvendigt for at være en leder.

Dette skal man så nok gøre over mange omgange, hvis man virkelig ønsker sig at blive en god leder, for sådan noget bliver man jo ved med at skulle tilpasse sig resten af livet.

De fleste af os har nok oplevet en god ledertype på et tidspunkt i livet, som vi er blevet inspireret af, og det er da værd at forsøge at kopiere og gentage, hvad vedkommende har gjort, for at blive en god leder.

Det er også en langt billigere metode at benytte sig af.

Lav lederudvikling efter en anden leder

Man skal selvfølgelig huske på, at den her ledertype er formet og tilpasset efter, hvad der passer vedkommende bedst, så det er nok en meget personlig ting.

Derfor skal man ikke regne med, at man bare kan kopiere strategien en til en, da det afhænger meget af den givne person, om det passer dertil eller ej.

Men derfor kan man jo godt nappe nogle tips til sig, hvis man kan se, at vedkommende er god til at fungere i sin lederrolle, der måske passer nogenlunde til den type, som man godt selv kunne tænke sig at være.

Som sagt skal man så bare huske på, at den person er formet efter sig selv, måske selv har set op til andre eller gået på kurser til at blive leder, hvorfor man måske skal supplere med noget tilsvarende selv, så man kan blive en god leder i længden.

Man bliver jo aldrig helt færdig med at forme sig som leder.

Flere Nyheder