Lær om lederudvikling og bliv en bedre leder

Arbejder du som leder, har du sikkert allerede fundet ud af, at det byder på rigtig mange udfordringer for dig. Derfor kan det være rigtig rart, at du løbende tager kurser i lederudvikling, så du får nye værktøjer, som du kan bruge. Det kan være med til at gøre en verden til forskel for, hvordan du håndterer dine medarbejdere. 

Måske synes du, at det lyder mærkeligt, at du skal tage et kursus i at være leder. Er det ikke noget, som man bliver født med at være? Men sådan er det langt fra. Selvom du kan føle, at du er god til at lede andre, kan du stadig have meget at lære. At være leder handler lige så meget om at bestemme, som det handler om at lytte til andre. 

Lederudvikling med fokus på mindfulness

Der findes mange forskellige tilgange til at lære om at være leder. Vil du på lederudvikling i København, kan du for eksempel vælge et kursus, hvor der er fokus på mindfulness. Det giver dig mulighed for at forstår dit eget sind bedre og for at modvirke stress. Det er ellers noget, som mange ledere døjer med. 

En af dem, der giver dig mulighed for at tage sådan et kursus, er Mads Austrup. Han afholder både foredrag, workshops og kurser for ledere, hvor han klæder dem godt på til deres job. Det gælder både for nye ledere og for dem, der er mere garvede. Han har meget fokus på psykologien i forbindelse med det at være, noget som du bestemt ikke må tage for givet. 

Du har mulighed for at tage hans kurser både som privat person og gennem din virksomhed. Hvis du er mellem jobs nu, kan du altså gøre dig mere kvalificeret til et job som leder ved at tage et af hans kurser. Læs mere her