Man kan komme til at vente længe på ejendomsservice

17 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

Måske har du endda oplevet det på egen krop, hvor du bor i en lejebolig, og så sker der noget i boligen, som du skal have ejendomsservice til at kigge på, om det så er en instans udefra, eller det er den lokale vicevært nede på kontoret.

Det kan endda tænkes, at du ligefrem meget specifikt har skullet bruge ejendomsservice i Næstved, hvor det har været mere eller mindre akut.

Hvis der er sprunget et vandrør, så er det jo meget akut for dig at få gjort noget ved – om det så er i åbningstiden for ejendomsservicen eller ej.

Men det kan måske også “bare” være en lugtgene i lejligheden, som du ikke kan finde frem til, og så er det måske ikke alvorligt – medmindre det er stanken af en død person fra en tilstødende lejlighed, du kan lugte!

Man skal væbne sig med tålmodighed med ejendomsservice

Den type ejendomsservice kan være forskellige fra boligområde til boligkompleks, og det kan være en type, man har hyret ind udefra, eller man selv har sammensat et udvalg til at klare det – eller betalt sig fra det.

Men det er også klart, at den slags ejendomsservice kan få meget at se til, hvis der er mange boliger og beboere at tage sig af, hvorfor man nogle gange må være flere om den opgave og ligefrem have flere kontorer.

Der er jo også en grund til, at der ofte er korte åbningstider i sådan et kontor, for der stormer en masse beboere ind, der vil have deres hjælp.

Telefonen bliver også kimet ned, så man stort set altid har noget at lave i den ejendomsservice, men man må også lære at prioritere, for der er nogle opgaver, der er mere vigtige end andre, og det kan alle beboere måske ikke synes, er fair.

Men sådan er livet.