Overvej container loading fra start til slut

16 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

For nogle kan sådan noget med at loade en container bare handle om, at man smider en masse ting ind i en container, og sådan bliver man ved, indtil man dårligt kan lukke den, om den er åben i siden, toppen eller for enden.

Så kan man finde ud af, at den er for tung til, at man kan eller må løfte den, og så skal man alligevel hen at fjerne nogle ting fra den, men det kan man så trods alt gøre fra en åbning af.

Det er straks noget andet, når man skal sende noget gods, andre skal bruge at bygge med, lave andre varer via eller noget helt, helt andet, for så har man at gøre med nogle ting, som der skal transporteres og komme helskindet frem.

Men stadig skal man bruge pladsen i containeren ordentligt og effektivt, så den ikke tipper til den ene side, men man skal også tænke på, hvis der skal fyldes mere i den senere undervejs på turen.

container loading

At loade en container kræver snilde

Det med containerloading kræver således også, at man tænker over processen hele vejen, så man ved, hvor meget man skal have ind, hvor i containeren og hvornår; og som nævnt skal man tænke på, om der skal noget ind senere.

Det tunge skal nederst, mens det mere porøse kommer øverst, og så kan man også ende med at skulle tage højde for, at man eventuelt kommer til at skulle fjerne noget fra den igen, som der ikke skulle sendes.

Man bliver bedre og bedre til den opgave med tiden, men der er altid meget forskelligt at fylde i en container, hvis man arbejder med det tit, så der er sjældent to opgaver, der er ens.

Så længe man bare har øje for, at man kan komme til at skulle rette til undervejs.

Flere Nyheder