Sådan får du den bedste komfort i dine sikkerhedstræsko

06 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan nogle gode sikkerhedstræsko kan du købe fra https://lind-fodtoej.dk/ som det første.

Nogle gange får man dem med en klap opad bag hælen, så man træder ned i dem som et par velkendte sko, men andre gang er der ikke den her klap til at holde foden inde i skoen.

Det gør det noget nemmere at tage dem af og på, da man så aldrig behøver bukke sig ned for at tage dem af og på, da man lige kan træde ud af dem – men det er tit smart lige at inspicere de træsko nærmere, så man kan se, om de er ved at gå i stykker eller ej.

Den hæl gør dog, at man kan gå mere behageligt i træskoene, fordi de holder foden på plads; når man ikke har den hæl, så skal man nogle gange kæmpe lidt for at holde dem på.

Mange af os har nok prøvet ved et uheld at træde ud af et par træsko, selvom det ikke var meningen, og det er specielt ikke heldigt, hvis man har brug for at have ens sikkerhedstræsko på.

Derfor kan man blandt andet med fordel bøje tæerne lidt opad, så man holder foden i spænd i træskoen imens.

Andre gode ting at gøre, mens man har sikkerhedstræsko på

Det sidste er specielt smart at huske på at gøre, hvis man går rundt på kuperet terræn, som man tit gør med træsko.

Man kan også komme til at træde lidt ved siden af man træskoen, så man træder ned på siden af den, og det kan nogle gange føre til, at man forstuer foden.

Her er det så meget heldigt, at man så forhåbentligt ryger ud af skoen, end den bliver på og forstuer foden, men ellers er det altid lige smart at se sig for, hvor man går.

Ellers kan man prøve med et indlæg til ens træsko, så den kommer til at sidde bedre på ens fod.

Flere Nyheder