Sådan kan du lave din egen hjemmeside

14 oktober 2021
Steffen Petersen

editorial

Har du en virksomhed eller en webshop, så har du sikkert overvejet, at du skal have din egen hjemmeside til promovere dine produkter eller ydelser. Hjemmesider er dit online visitkort, så derfor er det vigtigt du har en velfungerende og flot hjemmeside. På denne måde bliver du mere synlig overfor mulige kunder, så de kender til dig og din virksomhed. I dette indlæg giver vi to bud på, hvordan du kan få en hjemmeside, der afspejler din virksomhed og dens brand. Læs med her. 

1. Du kan bygge hjemmesiden selv

I dag kan du finde mange programmer, der kan hjælpe dig med at lave din eget helt hjemmeside uden problemer. Det kan f.eks. være ved brug af CMS-systemer, som WordPress, Drupal eller Laravel. Førstnævnte er den, som de fleste kender og bruger. WordPress er meget brugervenlig, så selv hvis du ikke har de største tekniske færdigheder, så kan programmet være overskueligt for dig at gå til. I WordPress’ programmer kan du finde hjemmeside templates, der allerede er kreeret til dig, så du egentlig bare selv skal tilføje din tekst og billeder. Hvis du har en webshop, så skal du bruge Shopify.

Det er ganske enkelt. Hvis du gerne vil have hjælp, så kan du spørge dine venner, der er vant til at arbejde med CMS-systemer. Ellers kan du også bruge Youtube, hvor der findes mange videoer, der guider dig igennem WordPress og dens mange funktioner. Så der er altid hjælp at finde. 

2. Du kan få en til at bygge hjemmeside for dig

Der findes et hav af digitale bureauer eller enkelt mands virksomheder, der kan hjælpe dig med at få lavet en hjemmeside. Her kan du se de forskellige templates, som de har og udvælge den, som du synes fungerer bedst for din virksomhed. Det er vigtigt at designeren har lidt en fornemmelse af, hvad du har af visioner for din hjemmeside. Det kan være bestemte farveskala eller farvekoder, som du gerne vil have inkorporeret i designet. Det kan også være billeder eller tekst, som du gerne vil have stående tydeligt på startsiden. Ring og få et uforpligtende snak med det firma, som du gerne overvejer at hyre, og hør hvad de kan tilbyde. 

Hvis du mangler en hjemmeside til din virksomhed, så kan vi anbefale, at du kontakter: https://www.websitesyd.dk/ 

Flere Nyheder