Spar penge og skån klimaet med en effektiv varmepumpe

05 maj 2022
astrid_pedersen

editorial

Skal din bolig opvarmes på effektiv og klimavenlig vis? Så bør du overveje en luft/vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg købe en varmepumpe?

Der er flere gode grunde til at bytte det gamle fyr ud med en moderne luft/vand varmepumpe. Først og fremmest er varmepumpen det mest klimavenlige alternativ til fyret når vi snakker opvarmning af private boliger.

Med en varmepumpe kan du skåne omverdenen for store mængder co2. Du reducerer husstandens samlede klima aftryk – og det uden at skulle fryse vinteren igennem eller lide afsavn i form af kortere bade.

varmepumpe

Der ud over er en luft til vand varmepumpe temmelig meget billigere i drift end et gammelt fyr. Formedelst et langt mindre forbrug af energi kan du få en tilsvarende eller højere ydelse ud af varmepumpen end du kan forvente fra et olie, gas eller pillefyr.

Det betyder at du kan spare ganske betragteligt summer i forbindelse med dine udgifter til opvarmning af huset. Du kan regne med at barbere op imod halvfjerds procent af varmeregningen.

Samtidig er en varmepumpe langt mere driftsikker end et slidt fyr og skal ikke konstant renses, repareres, eller have fyldt brændstof på. Og skulle varmepumpen mod forventning gå ud er det nemt og sikkert for dig selv at genstarte den.

Hvor kan jeg købe en varmepumpe?

Har du besluttet dig for at anskaffe en luft/vand varmepumpe anbefales det at du tager kontakt til et VVS firma med særlig ekspertise inden for dette felt. Her vil du kunne få hjælp til at vælge den rette varmepumpe som i størrelse og kapacitet matcher din bolig perfekt. På den måde kan du optimere din investering og dermed få så meget varme som muligt for dine penge.

Hos Amalo kan du altid få kvalificeret rådgivning angående valg af varmepumpe. Klik ind og kontakt Amalo direkte via hjemmesiden Amalo.dk.

Flere Nyheder