Spar tid og penge med denne effektive tidsregistrering for virksomheder

29 oktober 2019
admin

Tidsregistrering blev aktuelt tilbage i tiden, for at finde frem til, hvor meget tid du brugte på de enkelte arbejdsopgaver eller på én hel arbejdsdag. På denne måde kunne virksomheden vurdere arbejdsgrundlaget ud fra dette. Det kan både være tidskrævende og omfattende at medarbejdende hver dag skal tidsregistrere sin arbejdsdag. Det kan dog alligevel være nødvendigt både for virksomheden og medarbejderne i dag, da det er grundlæggende for at udbetale løn til de aktuelle medarbejdere. I gamle dage skrev man det manuelt ind på papir med en kuglepen. Senere hen er det blevet digitaliseret, så man kan registrere det online via et smart system. 

Tidsregistrering kan være aktuelt for virksomheder, der udbetaler løn i form af antal timer der bliver arbejder måned for måned. Det kan også være aktuelt for større og mindre virksomheder der ønsker et konkret overblik over, hvad virksomheden bruger af timer på de enkelte opgaver. Tidsregistrering kan også være nyttigt blandt fagfolk der typisk sender regninger baseret på den tid, der er blevet anvendt for kunden. Det kan blandt andet være advokater, revisorer eller eksterne konsulenter.

Revolutionerende tidsregistrering sparer dig både tid og penge

Anca Elektronic har udviklet et smart og effektivt tidsregistrering der er banebrydende for markedet. De har både en enkel og simpel løsning for virksomheder, der ønsker en elektronisk tidsregistrering gennem fingeraftryk eller ID-kort. På denne måde sparer du og dine medarbejdere administrativt arbejde på at registrere tiden for den enkelte opgave. Her er der mulighed for at tilpasse og skræddersy en konti efter afspadsering, overtid samt forskud. 

Alt i alt får du et smart og topudviklet system, der kan skaleres ud op til 10000 ansatte, hvorfor det kan være aktuelt på sygehuse eller i større organisationer. 

Er det noget der kunne være aktuelt for din virksomhed eller organisation, kan du læse nærmere om den smarte tidsregistrering samt dine muligheder hos http://www.anca.dk/

Flere Nyheder