Undgå bedst at lave brud på din emballage

Emballage bruges i mange henstillinger og sammenhænge, men man lyver vist ikke, når man siger, at det meste emballage skal bruges til at beskytte, holde på konsistensen og bevare det, som der er dækket ind i emballagen.

Derfor findes der også mange forskellige typer af emballage, og der bliver hele tiden udviklet på det, som der findes i forvejen; man forsøger at lave nyt, og der kommer nye landvindinger til konstant på begge fronter, som man finder ud af at forbedre på de enkelte typer.

For emballage - stort som småt - er jo med til at holde økonomien kørende, for jo mere sikkert noget givent kommer frem eller kan bevare sig, desto mindre går der til spilde, og så kan man sælge mere på den måde og sikre sig samarbejde.

Emballage kan derfor være alt fra, at man skal pakke noget inde i et brev, som man skal sende, at man skal pakke noget sikkert ned i en pakke, at man skal sælge madvarer i en butik, hvor det skal dækkes godt ind og ikke fare frem og tilbage i bakken - eller man bare vil give en pakke.

Derfor er det værste - udover hvis man har dårlig emballage - hvis man kommer til at lave huller eller på anden måde skade den her emballage.

Så hvordan undgår man lige det?

For det første skal man købe det bedste af slagsen, der passer til den givne opgave.

Som det næste skal man sørge for, at man ikke skærer huller i det med en saks, kniv eller ens negle, som man pakker tingene ned. Selv små huller kan yde stor skade.

Skal man pakke noget ned i en pakke, så er det smartest, at man bruger mere end rigeligt, så emballagen og den givne enhed sidder godt i spænd og kun kan give sig lidt.