Bedre indeklima med solfilm på bygninger
Ikke blot på biler – nu også på bygninger
Solfilm på biler har længe været en ting og er nok noget, vi alle sammen kender efterhånden fra det store bybillede. Det er den mørke bil med de “tonede” ruder, der kommer kørende, hvor man hverken kan se ind og egentlig heller ikke føler, at de kan se ud – men det kan de dog.
Og det er det, der er hele pointen med solfilm – at alle dens fordele ikke spænder ben for, at udsigten udadtil stadigvæk er lige præcis som den skal være. Det er nok også én af de mange grunde til, at solfilm bygninger nu også er en ting og ikke mindst er kommet for at blive.
Fordelene ved solfilm på bygninger
Først og fremmest er det slet ikke ligeså iøjenfaldende som på bilerne. Det er derfor ikke en stor bygning med tonede ruder på, der tordner sig op foran dig – bygningen kan stadigvæk stå ligeså elegant, uden at den virker “for meget.”
De indvendige fordele er faktisk ret “store” at føle på. Det, en solmfilm gør, er nemlig at stoppe varmen INDEN, den ryger ind i bygningen. Så tænker, du måske “Jamen det er da bare irriterende, det er jo gratis opvarmning?” Men det er faktisk ikke helt så godt, som du går og tænker.
Bedre indeklima giver bedre bedre arbejdsmiljø
For indeklimaet bliver faktisk bedre, når solen ikke brager ind – det styrker arbejdsmiljøet og ikke mindst produktiviteten. Altså er det slet ikke så dårligt, som du lige går og tror. Derudover er solfilmen under 1 mm. og består af cirka 200 lag, som alle arbejder samtidig på at afvise solens totalenergi.
Der er altså næsten intet at sætte finger på og er derfor noget som er værd at overveje. Derudover indgår der ingen metaller og nedbrydningen mindskes derfor.