Færre sygedage, øget effektivitet og en bedre bundlinje? Få en massageordning
“Suk” Han kigger ud over kontorlandskabet. Igen i dag ser de alle sammen halv døde ud. Han kan ikke længere huske hvornår han sidst så en af hans ansatte se frisk ud. Han sukker igen. Det kunne egentlig godt lidt ligne at de alle sammen går rundt i søvne. De hilser hinanden per refleks og giver halvhjertede svar. Hilsnerne og svarene er de samme som i går og dagen før. Og dagen før. Det er som om at det helt er blevet en selvfølge at arbejde halvhjertet og tøffe rundt i sine almene vaner.
Han overvejer et kort øjeblik at hidse sig op. At smække døren op fra hans kontor, træde ud på kontor gulvet og råbe af dem. Kun et kort øjeblik. Så sukker han og lader selvfølgelig være.
“Er jeg overhovedet selv bedre?” tænker han. “Det hele er lige så stille gået ned ad bakke og jeg har også bare tøffet rundt per automatik i mine vaner. Uden at ændre noget, hvordan kan jeg så forvente at de ændre sig.”
Han sukker endnu engang, vender sig om og går hen til sin kontorstol, sætter sig ned og begynder at arbejde. Ikke på noget nyt selvfølgelig. Heller ikke en løsning. Han lader bare som ingenting. Præcis ligesom medarbejderne. Nogen gør nok noget. Engang.
Medarbejdersundhed og dets fordele
Der er mange gode grunde til at gå op i sine medarbejderes sundhed. Usunde, trætte og stressede medarbejdere er blevet alt for almindeligt. Ved at gå lidt op i sine medarbejderes sundhed, kan man man reducere antallet af sygedage, hvilket sparer mange ressourcer. Sunde medarbejdere har mere energi og bliver mindre stressede. De arbejder langt mere effektivt og kvaliteten af deres arbejde vil også være langt bedre.
Mange undersøgelser viser at stress forebyggende tiltag og andre tiltag der forbedre medarbejder sundhed kan betale sig. Ikke blot betale sig på et menneskeligt plan, men det kan også betale sig for bundlinjen.
Hvem er RaskRask
RaskRask er en virksomhed, hvis mål er at give danskerne en bedre og sundere hverdag. RaskRask tilbyder udkørende massage. I stedet for at du skal tage ned på en massageklinik, kommer massøren hjem til dig.
Det er et moderne koncept til nutidens samfund. Danskerne er stressede og har travlt. De arbejder i stillinger hvor de bliver slidt ned og alle kontorarbejdere har ondt i ryggen, skuldrene og nakken. Men de har for travlt til at gøre noget ved det. Selv hvis de havde tid til at gøre noget, har de ikke overskud til det. Det er netop derfor at RaskRasks massører kommer hjem til kunden. Du sparer tiden og besværet fra at skulle ud af døren og ned til en klinik. Samtidig har RaskRask ingen lokaler og derfor er massørerne heller ikke bundet af en åbningstid. Har en massør lyst til at give massage lørdag aften kl 21 eller søndag morgen kl 7, så kan de det. På den måde kan du få massage hvor du vil, når du vil.
Desuden hjælper RaskRask ikke kun danskernes sundhed gennem massage. Du kan også bestille en personlig træner, frisør eller yoga instruktør som kommer hjem til dig.
30 min hver anden uge gør en forskel
RaskRask tilbyder ikke kun deres services til private, men også til virksomheder. Fx. en massageordning, hvor hver medarbejder får 30 min massage hver anden uge. Dette er netop for at få sunde medarbejdere. Massage sænker og forebygger stress. Det giver mere energi og hjælper en med at slappe af og samle sig selv – så når man arbejder er man mere effektiv og fokuseret. Selv disse 30 min massage hver anden uge, kan sænke antallet af sygedage og sparer virksomheden penge.
Men hvorfor burde medarbejderne ikke bare tage sig af sin egen sundhed? Det burde de også, men det gør folk ikke. Folk tager sig ikke tid til sig selv, passer ikke på sig selv og bruger ikke penge på sig selv. Desuden, ved at virksomheden betaler kan det blive langt billigere. Både fordi virksomheds priser er bedre, men også fordi momsen kan trækkes fra. En massageordning kan også fungerer som en bruttolønsordning – eller medarbejder kan selv betale delvist. Der er mange måder at gøre det på.
RaskRask tilbyder også personlige trænere og yoga instruktører til virksomheder, i form af holdtræning. Dette er igen for at sikre sundere medarbejdere og en sundere bundlinje.